Informații Generale

Președinte Conferință: Conf. Dr. Laura Mihalache
Perioada de desfășurare: 11-12 octombrie 2019
Locaţie: Hotel Unirea, Iași
Termen limită pentru înscrirea online: 04 octombrie 2019*
* Participanții care se înscriu pe loc (după data de 04.10) vor primi materialele aferente conferinței în limita disponibilității.
Termen limită pentru depunerea online a rezumatelor: 10 septembrie 2019

Taxa de participare
Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Materiale/Certificatul de participare
În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi eliberat la sfârșitul evenimentului doar pentru persoanele care au participat personal la eveniment.
Certificatul de participare poate fi solicitat de către un delegat, numai în condițiile în care persoana pentru care este solicitat a participat la lucrările Conferinței.

Înscrierile pe loc
Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.
Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

Ecusonul
Ecusonul se primește personal de către fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.
Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

MANAGEMENT EVENIMENT: EVENT CONSULTING

Taxa de participare

Categorie participanți Taxa de participare înscriere online Taxa de participare on site
Medic primar / specialist 300 RON 400 RON
Medic rezident / pensionar 150 RON 250 RON
Nutriționist / Dietetician 200 RON 300 RON
Student 50 RON 150 RON
Asistent medical 100 RON 200 RON

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate, precum și accesul în zona expozițională.

Membrii AREM beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Locație

Hotel Unirea
Adresa: Piața Unirii, nr. 5, Iași

Contact

Nicoleta Varga

Event Consulting
Mobil: +40-720-047-888
Fax: +40-372-254-790
Str. Duiliu Zamfirescu, Nr.20
400362, Cluj-Napoca, Romania
E-mail: nicoleta@event-consulting.ro