Locație

Grand Hotel Napoca

Adresa: str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca

Informații Generale

Perioada de desfășurare: 04-06 noiembrie 2020
Locaţie: Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca
Termen limită pentru înscrirea online: 19 octombrie 2020*
* Participanții care se înscriu pe loc (după 19 octombrie 2020) vor primi materialele aferente Congresului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.

Taxa de participare

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate.

Taxele achitate nu se returnează!

Membrii AREM e-Learning beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

Materiale/Certificatul de participare
În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi trimis pe mail în perioada de după desfășurarea evenimentului doar persoanelor care au participat la eveniment.

Înscrierile pe loc
Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.
Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

Ecusonul
Ecusonul se primește personal de către fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.
Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

Opțiunea de cazare
Până la data de 01.10.2020, participanții au posibilitatea de a opta pentru pachetele de cazare oferite la formularul de înregistrare. Tarifele sunt exprimate pentru pachet de 3 nopți (04-07.11.2020) – loc în cameră dublă twin. Repartizarea pe camere se va face în mod aleator – cu eventuale modificări la recepție.

MANAGEMENT EVENIMENT: EVENT CONSULTING

Taxa de participare

Categorie participanți Taxa de participare
Medic specialist diabet, nutriție, boli metabolice 400 RON
Medic specialist altă specializare și specialiști din alte domenii 500 RON
Medic rezident, specialitatea diabet, nutriție, boli metabolice 100 RON
Medic rezident altă specialitate 120 RON
Medic pensionar, specialitatea diabet, nutriție, boli metabolice 250 RON
Asistent medical membru ARED 100 RON
Asistent medical non-membru ARED 150 RON
Nutriționist (abs. Facultatea de Nutriție) 100 RON
Medic de familie – specialist, rezident 100 RON

Studenții la medicină beneficiază de participare gratuită (în limita locurilor disponibile). Pentru a beneficia de această gratuitate, este obligatorie prezentarea carnetului de student la înregistrare.

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate, precum și accesul în zona expozițională.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Membrii AREMe-Learning beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

Atelier de lucru

Nicolae Paulescu

07 noiembrie 2020

Lucrări dedicate medicilor specialiști și rezidenți

Înregistrarea la curs este GRATUITĂ

 

Mai multe detalii în curând

Mai multe detalii în curând…

Contact

EVENT CONSULTING

Mobil: +40-720-047-888
Fax: +40-372-254-790
Str. Duiliu Zamfirescu, Nr.20
400362, Cluj-Napoca, Romania
E-mail: nicoleta@event-consulting.ro
Web: www.event-consulting.ro