Informații Generale

Perioada de desfășurare: 24-26 septembrie 2020

Locaţie: Hotel Poezia, Luna Șes, Negrești-Oaș

  • Taxa de participare

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Membrii AREM e-Learning beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

  • Materiale/Certificatul de participare 

În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi eliberat la sfârșitul evenimentului doar pentru persoanele care au participat personal la eveniment.

Certificatul de participare poate fi solicitat de către un delegat, numai în condițiile în care persoana pentru care este solicitat a participat la lucrările Conferinței.

  • Înscrierile pe loc

Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.

Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

  • Ecusonul

Ecusonul se primeste personal de catre fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.

Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

 

Aportul examenului imagistic și endoscopic în diagnosticul și tratamentul bolilor interne

Tematica:

1. Aportul coronarografiei în diagnosticul bolilor cardiace – Florin Casoinic
2. Ecografia în diferențierea consolidărilor pulmonare – Nicolae Rednic
3. Aportul imagistic în diagnosticul bolilor cardiace – Adela Sitar-Tăut, Angela Cozma
4. Rolul anamnezei și examenului obiectiv în orientarea pacienților spre explorări endoscopice și imagistice – Vasile Negrean, Mircea Milaciu, Mirela-Georgiana Perné
5. Importanța ecografiei Doppler în diagnosticul stenozelor arteriale de origine aterosclerotică – Angela Cozma, Adela Sitar-Tăut
6. Ecografia – o examinare de rutină în diagnosticul afecțiunilor biliare? – Teodora Alexescu
7. Importanța cistoscopiei în diagnosticul afecțiunilor vezicale – Omer Hadi
8. Diagnosticul imagistic al tumorilor mamare – Bogdan Neacșu
9. Importanța laparoscopiei diagnostice – Flaviu Mureșan, Alexandrina Mureșan
10. Anestezia în endoscopii – Alexandrina Mureșan, Flaviu Mureșan
11. Aportul laparoscopiei în tratamentul urgențelor abdominale – Razvan Togănel
12. Aportul endoscopic în diagnosticul și managementul gastroenterocolitelor eozinofilice – Olga Orășan, Sorina Coste, George Ciulei
13. Update în algoritmul diagnostic al neoplaziilor colorectale – Lorena Ciumărnean, Mirela-Georgiana Perné, Mircea Milaciu

Taxa de participare

Grad profesional Taxa de participare 
Medic primar / specialist 450 RON
Medic rezident / pensionar 200 RON

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate, precum și accesul în zona expozițională.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Membrii AREM beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

Locație

Hotel Poezia

Adresa: DC75 nr.253 – Luna Șes, Negrești-Oaș

Contact

EVENT CONSULTING

Str. Duiliu Zamfirescu, nr. 20, Cluj-Napoca

E-mail: nicoleta@event-consulting.ro

Telefon: 0720 047 888